Mogelijkheden

Kinderen

Een uitvaart geeft nabestaanden de mogelijkheid om afscheid te kunnen nemen van hun dierbaren. Ook kinderen willen hier hun afscheid nemen. Door kinderen actief bij de uitvaart te betrekken, kunnen zij deze kans krijgen. Ik help je graag om een manier te vinden om dit passend in de uitvaart te verwerken.

Hoe betrek je jouw kind bij een uitvaart?

Er zijn verschillende manieren om kinderen bij een uitvaart te betrekken.

  • Het beschilderen van de kist
  • Een van de verhalen in de dienst op de kinderen te richten
  • Vlinders op de kist plakken
  • Herinneringsbomen maken

Een uitvaart is voor kinderen vaak minder beladen dan je denkt. Zij ervaren dit op een andere manier. Door hen een actieve rol te geven, zorg je ervoor dat ze zich gezien voelen en ze een stem krijgen. Zo kun je inspringen in de beleving van het kind en de uitvaart uiteindelijk prettiger en laagdrempeliger voor hen maken.

Overlijden van een kind

Het verliezen van een kind is het meest ingrijpende wat een ouder kan overkomen. Er sterft een stukje van jezelf op dat moment en dit zal nooit meer hetzelfde zijn. Zonder dat je het wilt, moet je na gaan denken over een uitvaart.

Bij het overlijden van een kind is het van belang dat je de keuzes die je moet maken weloverwogen kunt doen. Het fijnste is een uitvaart die het leven van je kindje kan eren en waarop je op een fijne, rustige manier afscheid kunt nemen. Maar hoe deze uitvaart eruitziet, staat natuurlijk niet vast. Ik help je graag om deze uitvaart naar wens met jou vorm te gaan geven. Zo kun je op een fijne manier afscheid nemen. Dat is ontzettend belangrijk.

Het verdriet wegnemen kan ik niet. Door te luisteren, te organiseren en te werken vanuit mijn hart kunnen we er samen een afscheid van maken waarmee jullie verder kunnen.


Andere mogelijkheden

Rouwkaarten

Met een rouwkaart geef je schriftelijk kennis aan de familie, vrienden en kennissen van een overlijden. vellori voluptat.

Lees verder

Opbaring/crematorium

De opbaring is een van de laatste momenten dat je bij de overledene aanwezig kunt zijn. Het is een belangrijk moment om afscheid te kunnen nemen

Lees verder

Rouwvervoer

De dierbare kan opgehaald worden op locatie. Ik heb hiervoor een eigen autobus waarmee ik de kist kan vervoeren.

Lees verder

Kosten

Bij een uitvaart komen bepaalde kosten kijken. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn in hoeveel het organiseren van de uitvaart gaat kosten.

Lees verder

Ervaringen

Erg fijn en hartverwarmend. Denkt mee met de familie. Doet er alles aan om de wensen van de familie uit te laten komen, om er een mooi en warm afscheid van te maken.
Jolanda nogmaals bedankt.

- Jolanda

Wat een geweldige ervaring, Jolanda is de juiste vrouw voor dit beroep.
Ze heeft mij geraakt, maar op een warme manier bij mijn grote verdriet.
Jolanda heeft het verlies voor mij draagbaarder gemaakt omdat ze zoveel warmte in haar hart heeft. Dank je wel.

- Wolkje

Lieve Jolanda,

Soms schieten woorden simpelweg tekort om dank en ontroering uit te drukken..

Lieve roze groet,

Diana, Dorin en Marleen

- Diana

Maak een
afspraak

Warm & persoonlijk

Omdat je een uitvaart maar één keer goed kunt doen