Over Jolanda


Hallo, ik ben Jolanda Hijmans

Een overlijden komt meestal onverwacht, en er moet dan een hoop geregeld worden. Eerst belt u een uitvaartondernemer en deze zal u veel mogelijk werk uit handen nemen. Voor mij is het van groot
belang dit samen met de familie te doen.

Over mij

Ik ben Jolanda Hijmans, uitvaartverzorger in Beuningen. Bij een overlijden komt veel kijken. Je moet in korte tijd veel keuzes maken, terwijl je veel emoties aan het verwerken bent. Als uitvaartverzorger wil ik je hierbij ondersteunen en zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Ik zorg er samen met jou voor dat je op een prettige en persoonlijke manier afscheid kunt nemen.

Visie

Je kunt een uitvaart maar één keer organiseren. Ik vind het belangrijk dat het daarom goed voelt. We doen dit stap voor stap, hand in hand, met een lach en een traan.

Alles onder 1 dak

Ik verzorg de uitvaarten allemaal zelf, zowel de dienst als het crematorium. Er is heel veel mogelijk en we kunnen snel schakelen en onderdelen aanpassen.

Ervaringen

Erg fijn en hartverwarmend. Denkt mee met de familie. Doet er alles aan om de wensen van de familie uit te laten komen, om er een mooi en warm afscheid van te maken.
Jolanda nogmaals bedankt.

- Jolanda

Wat een geweldige ervaring, Jolanda is de juiste vrouw voor dit beroep.
Ze heeft mij geraakt, maar op een warme manier bij mijn grote verdriet.
Jolanda heeft het verlies voor mij draagbaarder gemaakt omdat ze zoveel warmte in haar hart heeft. Dank je wel.

- Wolkje

Lieve Jolanda,

Soms schieten woorden simpelweg tekort om dank en ontroering uit te drukken..

Lieve roze groet,

Diana, Dorin en Marleen

- Diana

Maak een
afspraak

Warm & persoonlijk

Omdat je een uitvaart maar één keer goed kunt doen