Mogelijkheden

Opbaring/crematorium

De opbaring is een van de laatste momenten dat je bij de overledene aanwezig kunt zijn. Het is een belangrijk moment om afscheid te kunnen nemen, je dierbare nog een laatste keer aan te kunnen raken en eventueel met je dierbaren de kist te sluiten.

Uitvaartcentrum Beuningen

Het uitvaartcentrum biedt alle mogelijkheden voor een prettige opbaring van de overledene. De opbaring vindt hier plaats in een prettige, rustige omgeving. In het uitvaartcentrum zijn alle faciliteiten beschikbaar. Is de opbaring voor de uitvaart, is er geen extra rouwvervoer nodig.

Thuisopbaring

Een thuisopbaring is ook mogelijk. Hierbij kan de overleden in een woning op een respectvolle wijze opgebaard worden. Het kan prettig zijn om zo in de eigen omgeving van de overledene of in jou eigen omgeving afscheid te nemen. Thuisopbaringen zijn in veel gevallen goed te organiseren, ook in kleine woningen of woningen met smalle trappen. Wil je de opbaring op een andere locatie dan een uitvaartcentrum of in huis? Dat is ook mogelijk. Neem gerust contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.


Andere mogelijkheden

Rouwkaarten

Met een rouwkaart geef je schriftelijk kennis aan de familie, vrienden en kennissen van een overlijden. vellori voluptat.

Lees verder

Kinderen

Een uitvaart geeft nabestaanden de mogelijkheid om afscheid te kunnen nemen van hun dierbaren. Ook kinderen willen hier hun afscheid nemen.

Lees verder

Rouwvervoer

De dierbare kan opgehaald worden op locatie. Ik heb hiervoor een eigen autobus waarmee ik de kist kan vervoeren.

Lees verder

Kosten

Bij een uitvaart komen bepaalde kosten kijken. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn in hoeveel het organiseren van de uitvaart gaat kosten.

Lees verder

Ervaringen

Erg fijn en hartverwarmend. Denkt mee met de familie. Doet er alles aan om de wensen van de familie uit te laten komen, om er een mooi en warm afscheid van te maken.
Jolanda nogmaals bedankt.

- Jolanda

Wat een geweldige ervaring, Jolanda is de juiste vrouw voor dit beroep.
Ze heeft mij geraakt, maar op een warme manier bij mijn grote verdriet.
Jolanda heeft het verlies voor mij draagbaarder gemaakt omdat ze zoveel warmte in haar hart heeft. Dank je wel.

- Wolkje

Lieve Jolanda,

Soms schieten woorden simpelweg tekort om dank en ontroering uit te drukken..

Lieve roze groet,

Diana, Dorin en Marleen

- Diana

Maak een
afspraak

Warm & persoonlijk

Omdat je een uitvaart maar één keer goed kunt doen