Mogelijkheden

Rouwkaarten

Met een rouwkaart geef je schriftelijk kennis aan de familie, vrienden en kennissen van een overlijden. Bij een overlijden help ik om deze rouwkaart naar wens vorm te geven en te drukken. Op korte termijn kan zo een rouwkaart samengesteld worden die past bij jouw wensen en het leven van de overledene.

De rouwkaart samenstellen

De rouwkaart is een belangrijk onderdeel van het organiseren van een uitvaart. Het is een meer dan een bericht, het is een kaart die je nog even wilt laten staan. Voor sommige mensen is dit het eerste bericht dat zij ontvangen over de uitvaart. Daarom is het fijn om hier aandacht aan te besteden. Met de juiste afbeelding en tekst kun je een kaart samenstellen waar je je prettig bij voelt.

Ontwerp en drukwerk van de rouwkaart

Elke rouwkaart is uniek. Je hebt veel verschillende mogelijkheden bij het invullen van deze rouwkaart. Dit kunnen moeilijke keuzes zijn. Ik ondersteun je daarom graag bij het samenstellen van een rouwkaart die past bij de overledene. Ik werk hiervoor samen met een grafisch vormgever die altijd klaarstaat om een nieuwe rouwkaart te ontwerpen. Zo kunnen we op korte termijn een prachtige kaart samenstellen.


Andere mogelijkheden

Opbaring/crematorium

De opbaring is een van de laatste momenten dat je bij de overledene aanwezig kunt zijn. Het is een belangrijk moment om afscheid te kunnen nemen

Lees verder

Kinderen

Een uitvaart geeft nabestaanden de mogelijkheid om afscheid te kunnen nemen van hun dierbaren. Ook kinderen willen hier hun afscheid nemen.

Lees verder

Rouwvervoer

De dierbare kan opgehaald worden op locatie. Ik heb hiervoor een eigen autobus waarmee ik de kist kan vervoeren.

Lees verder

Kosten

Bij een uitvaart komen bepaalde kosten kijken. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn in hoeveel het organiseren van de uitvaart gaat kosten.

Lees verder

Ervaringen

Erg fijn en hartverwarmend. Denkt mee met de familie. Doet er alles aan om de wensen van de familie uit te laten komen, om er een mooi en warm afscheid van te maken.
Jolanda nogmaals bedankt.

- Jolanda

Wat een geweldige ervaring, Jolanda is de juiste vrouw voor dit beroep.
Ze heeft mij geraakt, maar op een warme manier bij mijn grote verdriet.
Jolanda heeft het verlies voor mij draagbaarder gemaakt omdat ze zoveel warmte in haar hart heeft. Dank je wel.

- Wolkje

Lieve Jolanda,

Soms schieten woorden simpelweg tekort om dank en ontroering uit te drukken..

Lieve roze groet,

Diana, Dorin en Marleen

- Diana

Maak een
afspraak

Warm & persoonlijk

Omdat je een uitvaart maar één keer goed kunt doen